Games Workshop – Introduksjonskampanje

Det er en sann glede at Grimfield Games nå kan presentere Games Workshop som leverandør. I den forbindelse velger vi å tilby ekstra hyggelige priser til dere i en begrenset periode.

Etter flere tilbakemeldinger og ønsker er det nå besluttet at kampanjen forlenges frem til fredag 15. juni kl 22.

Frem til tirsdag 12. juni fredag 15. juni kl 22:00 er alle lagervarer fra Games Workshop nedsatt med 20%. Det gis 10% rabatt på bestillingsvarer fra Games Workshop.

Lagervarer: 20% rabatt

Alle produkter fra Games Workshop du finner i sortimentet i nettbutikken til Grimfield Games er å regne som lagervare. Dersom det går tomt for varene du er på jakt etter før kampanjeperioden er over, så sendes varene til deg så fort de kommer på lager igjen. Gjelder ikke produkter merket med Age of Sigmar 2.0 (Soul Wars)

Bestillingsvarer: 10% rabatt

Produkter du ikke finner i nettbutikken her hos Grimfield Games, men i nettbutikken til Games Workshop som ikke er merket med «Webstore exclusive» er å regne som bestillingsvarer i denne kampanjen. Produkter som er merket med «Webstore exclusive» kan også bestilles selvsagt, men de produktene inngår dessverre ikke i denne kampanjen.

Send en melding via kontaktskjemaet dersom du ønsker å bestille noe fra nettbutikken til Games Workshop med kampanjerabatten.

Gratis frakt?

Du kan lese mer om fraktordningene på egen informasjonsside. Det er blant annet gratis frakt til utleveringssted Sandefjord og Loddefjord ved Bergen. Og selvsagt kan du hente gratis selv i butikken i Grimstad.

Ta kontakt dersom du lurer på noe.